Seneste Nyt
VELKOMMEN til Fonden Unika’s hjemmeside. Her vil vi forsøge at fortælle kommende beboere, pårørende og behandlere om vores daglige liv i Over Vindinge. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner
Niels Hvid Neimann

Erhvervstræning / skolegang

 
Praktik
Opholdsstedet har et godt samarbejde med flere steder i lokalområdet, som tilbyder praktikpladser netop til vores målgruppe. Dette er f.eks. som medhjælp i Rema 1000 og Kvickly i Vordingborg; som dyrpasser i Nykøbing Zoo; som staldmedarbejder på Askov Rideskole og flere andre steder.
 
Skole
Der tilbydes almindelig skolegang med særligt tilpasset undervisning i tæt samarbejde med Gåsetårnsskolen og/eller andet relevant tilbud.

STU
I samarbejde med Vordingborg Kommune kan der visiteres til Ungdomsskolens MK klasse samt andet relevant særligt tilrettelagt uddannelsestilbud bl.a.Vordingborgskolen, der er en skole med husholdnings tema, udbyder dagelevpladser som flere af vore beboere har nydt godt af.
 
Produktionsskolen ”Strømmen” er et erhvervsrelateret tilbud, som udbyder praktisk arbejde i flere traditionelle fag - bl.a. i køkken som køkkenassistent.     
 
Fonden Unika - Over Vindingevej 21, 4760 Vordingborg - Mob. 2625 5538 - E-mail: info@fondenunika.dk